Klub danas

Ski klub Zagreb je od svojih početaka pa do danas bio i ostao nositelj razvoja skijaškog sporta u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Predan amaterski, entuzijastički rad uprave Kluba, trenera, učitelja, naravno i natjecatelja, roditelja i članova, naš Klub stalno drži na visokim pozicijama među sportskim organizacijama u Republici Hrvatskoj.

ORGANIZACIJSKA
STRUKTURA

Natjecateljska ekipa – okuplja djecu od 8 godina starosti koja se tijekom cijele godine kroz kondicijske i snježne treninge pripremaju za domaća i međunarodna skijaška natjecanja.

Akademija Ivica i Janica Kostelić – prednatjecateljska skijaška grupa za djecu od 4 do 7 godina starosti. Imenovana po našim najistaknutijim članovima kluba, Ivici i Janici Kostelić.

Sportska akademija SKZ – sportsko rekreativni program za školarce i predškolarce u dobi od 4 do 14 godina. Podučava sportskom načinu života kroz različite sportske aktivnosti tokom cijele godine.

Masters ekipa – natjecateljska skupina čiji su članovi stariji od 30 godina. Sudjeluju na domaćim i stranim natjecanjima za koja se pripremaju na domaćim i stranim skijalištima.

Turizam i rekreacija – organiziramo zimovanja i vikend skijanja za sve zaljubljenike u zimske radosti, pritom nudimo školu skijanja za polaznike svih uzrasta i skijaškog znanja.