USKRŠNJE SKIJANJE ALTA BADIA & SELLA RONDA 02.04.-06.04.

Uskijajte u proljeće sa Ski klubom Zagreb na jednom od najatraktivnijih europskih skijališta, Alta Badiji i veličanstvenom ski karuselu Sella Ronda s preko 433 km skijaških staza.

Vodimo vas na nezaboravno uskršnje skijanje namijenjeno obiteljima s djecom, ali i mladim skijašima i svima onima željnih vrhunskog skijaškog iskustva. Aranžman uključuje 4 noćenja, 4 skijaška dana, školu skijanja za djecu, vođenu turu Sella Ronde i organizirani kombi prijevoza iz Zagreba.

Alta Badia

Ski klub Zagreb odabrao je Alta Badiju kao mjesto zbivanja uskršnjeg skijanja. Ovo skijalište nudi idealne uvjete za školu skijanja s mnoštvom položenijih staza za skijaše srednjeg skijaškog znanja, dok će se iskusniji skijaši naći pred izazovnim stazama poput legendarne Gran Rise.

Skijalište sadrži ukupno 53 skijaške žičare i prostire se na 130 km izvrsno pripremljenih skijaških staza. Za iskusnije skijaše, Alta Badia i mjesto Corvara služe kao ulazna točka u ski karusel Sella Ronda.

Sella Ronda

Sella Ronda, impresivan ski karusel s ukupno 433 km staza, pruža nezaboravno skijaško, panoramsko i gastronomsko iskustvo u srcu dolomita. Ova ruta vodi vas na 40 km dugu cjelodnevnu ski avanturu oko masiva Sella kroz slikovite pejzaže, a prolazi kroz skijališta Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa i Arabba. Svakim prijelazom preko novog prijevoja pred vama će se otvarati najljepši planinski pejzaži i nova skijališta, svako jedinstveno na svoj način.

U slučaju poteškoća pri pravovremenom povratku na početnu točku ski karusela, osoblje Ski kluba Zagreb je uvijek tu kako bi osiguralo siguran povratak, a u aranžman je uključena i vođena grupna tura zelenom rutom Sella Ronde.

Smještaj

La Scalira (Corvara)

Corvara se nalazi na povoljnom i sunčanom položaju okružena skijaškim stazama i žičarama, podno planine Sassongher, smještena na 1.568 m nadmorske visine. Postoji duga tradicija posjetitelja koji biraju ovo mjesto kao destinaciju za odmor. Corvara nudi mnoštvo primamljivih restorana, udobnih barova, slastičarnica, i drugih ugostiteljskih objekata.

Smještaj u Corvari organiziran je u kući La Scalira na bazi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama za 2 odrasle osobe i opcionalno za jedno dijete na pomoćnom ležaju.

549,00 €Cijena aranžmana za odrasle
285,00 € Cijena aranžmana za djecu (2016-2024)

La Ciasota (La Villa)

La Villa se smjestila na visini od 1.433 m nadmorske visine u središtu Alta Badie. Okružena prirodnim parkovima UNESCO svjetske baštine Puez-Odle i Fanes-Senes-Braies, ovo Ladinsko planinsko selo popularna je destinacija za istinske ljubitelje prirode i aktivnih odmora. Svake godine u prosincu održava se muški Svjetski kup koji već više od 30 godina okuplja najbolje skijaše svijeta na stazi Gran Risa. Idealan pristup za sve skijaše pruža žičara Piz La Ila do visoravni između La Ville, San Cassiana i Corvare.

Smještaj u La Villi organiziran je u La Ciasota kući u superior dvokrevetnim sobama na bazi 4 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i opcionalno za 2 djece na pomoćnom ležaju. Svaka soba ima balkon i prostranu kupaonicu opremljenu tušem, sušilom za kosu i proizvodima za njegu tijela. Smještajni objekt udaljen je svega 200m od najbliže žičare.

Cijene uključuju bogat doručak s obilnim buffetom, koji uključuje hranjiv i ukusan izbor hrskavih peciva, fantastičnih džemova, izvrsnih svježe cijeđenih sokova, razne vrste žitarica i jogurta, lokalne suhomesnate proizvode i sireve, ukusne slastice te različite superhrane.

Gosti imaju pristup “Harmony” wellness prostoru (oko 300 m²), gdje mogu uživati u dragocjenim trenucima opuštanja u finskoj sauni, bio sauni, turskoj kupelji i tri opuštajuće sobe, od kojih je jedna izrađena od opuštajućeg drva švicarskog ariša. Tu je i fitness prostorija te novi vanjski jacuzzi uronjen u snijeg zimi i okružen zelenom livadom ljeti. U cijenu je uključena dostava ogrtača po osobi za vrijeme boravka.

837,00 €Cijena aranžmana za odrasle
573,00 €Cijena aranžmana za djecu (2016-2024)
329,00 € Cijena aranžmana za djecu (2016-2024) na pomoćnom ležaju

Ciasa de Lenz (San Cassiano)

U podnožju vrhova Dolomita, Lavarele i Conturines, na 1.537 m nadmorske visine, smjestilo se šarmantno planinsko selo San Cassiano. Osim obilja gostoljubivih i elegantnih restorana nudi širok izbor smještaja – od ekskluzivnih hotela, udobnih gostionica i kuća za odmor do obiteljskih pansiona i kampova usred netaknute prirode. Pješačka zona u San Cassianu posebno je popularna među posjetiteljima i lokalnim stanovništvom, s kafićima, barovima, restoranima i trgovinama.

Smještaj u San Cassianu organiziran je u Ciasa de Lenz novouređenim apartmanima za 3-6 osoba smještenih u prizemlju, 1. i 2. katu. Na zahtjev je dostupna usluga dostave svježih peciva u ranojutarnjim satima. Objekt je udaljen otprilike 50-80 m od autobusne stanice. Gostima je uključena u cijenu usluga ski busa do žičare “Piz Sorega”

– € Cijena dostupna na upit

Prijave i informacije

Prijave putem e-maila akademija@ski-klub-zagreb.hr, dodatne informacije dostupne putem info telefona +385 99 3668 332

Opcionalne nadoplate
59,00 €Kombi prijevoz Zagreb-Alta Badia-Zagreb
200,00 €Škola skijanja za djecu 6+ godina (4 dana)
300,00 € Ski vrtić za djecu 3+ godina (4 dana)
40,00 €Najam opreme za djecu
Plaćanje
Rezervacija25% iznosa aranžmana po ponudi
Do 15.02.25% iznosa aranžmana po ponudi
Do 01.03.50% iznosa aranžmana po ponudi
Način plaćanja
GotovinskiU prostorijama kluba uz najavu
Uplata na računIBAN: HR42 2340 0091 1000 1090 1
KartičnoDo 6 rata PBZ karticama

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih zadržavamo pravo na otkaz putovanja ili ukidanje pojedinih usluga poput škole skijanja uz potpuni povrat uplaćenih sredstava. Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu aranžmana i plaća se prilikom prijave u objekt. Istaknute cijene za djecu važeće su za jedno dijete u pratnji jednog roditelja, odnosno dvoje djece u pratnji oba roditelja, za treće i svako iduće dijete primjenjuju se posebne cijene. U slučaju loših snježnih uvjeta ili drugih nepredvidivih okolnosti primjenjuju se odredbe i uvjeti smještajnih objekata i odgovorne organizacije za upravljanje skijaškim stazama i terenima.