LIENZ OBITELJSKO ZIMOVANJE

Zima je pred vratima, a hladnije vrijeme poziva nas na razmišljanje o zimskim radostima. Ove godine pozivamo Vas na tradicionalno zimovanje u slikoviti gradić Lienz u istočnom Tirolu od 01.01.-07.01.2024. Očekuju vas izvrsni hoteli, škola skijanja i pregršt dodatnih aktivnosti uz stručno vodstvo.

Nezaboravni zimski trenutci za male i velike!

Srednjovjekovni tirolski gradić Lienz smješten je između Dolomita i Visokih tura, a njegova povijesna jezgra preuređena je u živahnu i elegantnu pješačku zonu s mnogobrojnim trgovinama i kavanama. Dva skijališta, Hochstein i Zettersfeld, uređena su na južnim sunčanim obroncima iznad Lienza. Na skijalištu Hochstein iznad Lienza održavaju se utrke Svjetskog kupa, a staza Schlossberg spušta se do samog centra grada. Lienz se nalazi na nadmorskoj visini 686-2278 m, udaljen svega 350 km od Zagreba.

Smještaj je organiziran u Winklers Dolomitenhof hotelu na mirnoj lokaciji u Tristachu sa koje se prostire spektakularan pogled na okolne planine. Hotel nudi bogato namještene sobe u tradicionalnom stilu istočnog Tirol. Doručak se poslužuje u restoranu. Polupansion uključuje večeru od 5 slijeda u à la carte restoranu koji nudi jela tradicionalne kuhinje. Gosti se mogu opustiti u panoramskom wellnessu sa saunom, parnom kupelji i infracrvenom kabinom.

Istaknute pogodnosti:

  • Obiteljsko skijalište: Budite bezbrižni i sigurni. Skijalište Zettersfeld svojom veličinom i osunčanim stazama idealna je obiteljska destinacija.
  • Hrvatski Licencirani Učitelji Skijanja: Vaša sigurnost i učenje skijanja su nam prioritet. Licencirani ISIA učitelji skijanja iz Ski kluba Zagreba pobrinut će se da sa samopouzdanjem ovladate skijaškom tehnikom.
  • Dodatne aktivnosti: Nakon skijaškog dana, očekuju vas dodatne uzbudljive aktivnosti kao što je vožnja s haskijima, klizanje, sanjkanje, a tu je i završna podjela medalja i diploma svim polaznicima škole skijanja.
  • 24-satna podrška organizatora: Tim Ski kluba Zagreb je uvijek dostupan kako bismo vam osigurali bezbrižan odmor i pravovremenu podršku u hitnim slučajevima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravan zimski odmor s obitelji i prijateljima. Rezervirajte svoje mjesto i krenimo zajedno u uzbudljive skijaške avanture!

Više informacija i upute za prijavu: